Gewichtscoach

In mijn praktijk werk ik met het 3Care Cell protection programma. Een uitgebreide intake; wegen en een test met de quantum resonance analyzer.

Het programma is ontwikkeld voor meer energie, vitaliteit en blijvende gewichtsbeheersing. Dit in een unieke opzet.

Gezondheidsklachten zoals overgewicht, vermoeidheid en andere ongemakken komen steeds vaker voor. Onze belangrijkste energiebron is voeding. Omdat de voeding tegenwoordig veelal geraffineerd en bewerkt is, krijgen we niet meer alle essentiële voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. Als mensen besluiten een dieet te gaan volgen, betekent dit nog meer onbalans. Belangrijke voedingsstoffen uit de voeding worden weggelaten en het lichaam heeft juist meer energie nodig. Het gevolg is dat spierweefsel wordt afgebroken en de stofwisseling loopt nog meer schade op. Het lichaam raakt steeds verder uit balans. Wanneer men daarna terugvalt in oude voedingsgewoonten, gaat het lichaam hamsteren en slaat alles weer op wat je net hebt opgeruimd, met alle gevolgen van dien.

Het programma is een 2 fasen-plan.

Fase 1 is de vetverbrandingsfase en fase 2 gaat over een stabiele en vitale leefstijl.

In de vetverbrandingsfase is het de opzet om het lichaam te reinigen en te ontdoen van afvalstoffen, vetreserves en andere overtollige ballast zonder dat het spierweefsel verloren gaat. Ook wordt er gewerkt aan herstel van een goede vocht- en zuurstofbalans op celniveau. Gemiddeld mag je rekenen op ongeveer 4 kilo gewichtsverlies in een maand. Deze komen uit de vetreserve wat hoofdzakelijk ligt opgeslagen in de buikvetcellen. Indien het nodig is ka je na deze maand doorgaan totdat het gewenste doel is bereikt.

Een schoon lichaam kan voedingsstoffen optimaal opnemen en zorgt voor een sterk fundament en dit betekent minder stress voor uw lichtaam. De keuzes op de voedingslijst bevatten alle voedingsgroepen zoals groente, fruit, vlees, vis, graan en zuivel. Tevens is er volop keuze voor vegetarische, glutenvrije en lactosevrije voeding. In de vetverbrandingsfase komt de bloedsuikerspiegel tot rust en kan de stofwisseling zich herstellen. Het is de basis van gezond zijn.

Als u uw doel bereikt heeft kunt u gaan werken aan uw stabiele en vitale leefstijl (fase 2). Je gaat het voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leert jezelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, je wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat?

Om er zeker van te zijn dat het lichaam in balans blijft tijdens dit proces, ondersteund dit programma het met extra essentiële voedingstoffen. 3Care heeft een uniek supplement ontwikkelt dat essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat. 


 
E-mailen
Bellen