Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Je voeten verdienen extra aandacht. Want je kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. 

Medisch Pedicure

Als professionele pedicure verzorg ik de voeten van mensen met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorg ik de nagels en verwijder eelt en - indien aanwezig- likdoorns. Daarnaast heb ik een signalerende functie en adviseer onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Indien nodig verwijs ik de cliënt naar een gespecialiseerde collega of naar de huisarts.

Ik ben onder andere gespecialiseerd in de risico-, diabetes- en reumatisch voet. Je kunt bij mij terecht voor een voetbehandeling op maat. Ook cosmetische behandelingen en specialistische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels (bij ingroeiende teennagels) en nagelreparaties behoren tot de mogelijkheden.

Klantvriendelijkheid en optimale hygiëne staan bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik dan ook veel aandacht. Je kan een professionele en relaxte behandeling verwachten.Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. 

 
 
E-mailen
Bellen